Wednesday 15 January 2020

Evcil Hayvan Bakımının Önemi Evcil Hayvan Koruması




Evcil Hayvan Bakımının Önemi Evcil Hayvan Koruması

Bir evcil hayvan aniden zarar gördüğünde veya zayıfladığında, onu bir veterinere götürüp götürmediğimiz konusunda neredeyse hiçbir adres yoktur. Çoğu birey, evcil hayvanlarının ailenin zorunlu bir parçası olduğunu düşünür ve ailenin diğer kısımlarında olduğu gibi, onların sağlam ve iyi olmalarına ihtiyaç duyarız. Bir evcil hayvan veterinere gittiğinde, çoğu kişi Pet Care evcil hayvan korumalarının son derece harika bir fikir olacağını fark eder.
Çok sayıda kaka ve kedinin birkaç kalıtsal rahatsızlığı vardır, ancak bunlar sizi evcil hayvana daha az tapmaz. Her durumda daha terbiyeli olduklarından tedavi etmek pahalıya mal olabilir. Uzun süreli tedavi gerektiren daha genç olduklarında meydana gelen bir olaydan dolayı kalıcı rahatsızlıkların bir evcil hayvanı etkileyebileceği başka durumlar da vardır. Bu tür bakımların her ikisi de son derece pahalı olabilir. Çok az insan tipik bütçelerinde evcil hayvan bakımına sahiptir. Bir kriz için veterinere gitmek temel olduğunda, çoğu birey, tedavinin nadir bir evcil hayvan bakımı yatırım fonunda getirilebileceği binlerce dolara sahip değildir. Para, bütçenin başka bir bölgesinden gelmelidir. Ya da, yeterli nakit olmadığında, birkaç kişi evcil hayvanları için birkaç zor tedavi seçeneği oluşturmakla sınırlıdır.
Evcil hayvan korumaları, ailenizin diğer bölümleri için standart sağlık korumalarına sahip olmak gibi bir parça olabilir. Tedavi masraflarının birçoğu korumalarla güvence altına alınır veya önemli ölçüde azaltılır. Bir evcil hayvanın geleneksel kontrolleri, aşıları ve diğer önleyici tedavileri korumalarla güvence altına alınmıştır. Bir kriz durumunda, korumalar tarafından sağlanan çok sayıda tedavi maliyeti olacak ve çok daha düşük bir kısmı diğer hizmetler için bir ücret alacaktır. Çoğu sigorta tedarikçisinin, kendimiz için aldığımız kapsamla aynı şekilde organize edilen evcil hayvanlar için kapsamı vardır. Bir kişinin tam kapsamlı bir düzenleme seçmesi durumunda, evcil hayvanı ömrü boyunca 80.000 dolara kadar güvence altına alınabilir. Diğer kapsam türleri temel ihtiyaçları kapsar ve bakımı planlar. Bu kapsam, evcil hayvanınızın bir yanlışlık ya da zarar görürken dışarıda dolaşırken tehlikede olmadığı bir bölgede yaşama şansı ile şaşırtıcıdır.
Sadece evcil hayvanınız için ihtiyaç duyduğunuz kapsam türünü seçmek, nerede yaşadığınıza ve basitçe ve evcil hayvanınızın dahil olduğu alıştırma türlerine bağlı olacaktır. Evcil hayvanın kontrolünüzden geçmiş biri veya başka bir şey tarafından zarar görebileceği için kapsamlı kapsam. Bir çatı katında yaşayan, evcil hayvan mikro-yontma olan ve dışarıya çıkmayan bir evcil hayvan içeren bir kişi, standart kontrollere odaklanan korumalara ihtiyaç duyabilir. Öte yandan, olağanüstü dış mekandan hoşlanıyorsanız ve sizi bu ilgi alanlarına katılan bir evcil hayvanınız varsa, bu noktada daha kapsamlı bir kapsama ihtiyaç duyabilirsiniz.
İnsan sigortası gibi, çoğu Pet Care evcil hayvan koruma tedarikçisi önceden mevcut koşulları kapsamaz. Belki de, evcil hayvanınızın kalıtsal düzensizliklere eğilimli olması ve korumaları aldıktan sonra gerçekleşmesi durumunda, tedarikçi hastalık veya durumun tedavisini kapsayacaktır. Alıntıların karşılaştırılması ve ihtiyaçlarınızı karşılayan tedarikçinin bulunması size nakit kazandırır ve evcil hayvanınızı sağlıklı tutmanıza yardımcı olur. Evcil hayvanınıza inanılmaz bir pazarlık yaparsınız ve bu genellikle ailenin bir parçası gibi davranmanız için harika bir nedendir.



No comments:

"Sizi zırh gibi koruyan" yaşlanma karşıtı 5 yiyecek

  "Sizi zırh gibi koruyan" yaşlanma karşıtı 5 yiyecek Pek çok insan mümkün olduğu kadar sağlıklı beslenmeye çabalıyor, besin değer...