Saturday 11 January 2020

Evcil Hayvan Tıp Your Pet Güçlü ve Sağlıklı tutmak için





Evcil hayvanınız ailenizin önemli bir üyesidir. Onu sağlıklı tutmak onlara daha uzun bir yaşam ve size ve ailenizin sadık arkadaşlık zevk için daha fazla zaman verecektir. Evcil hayvanlar birçok yönden çok insanların benzer sağlık ihtiyaçları var. Ayrıca sadece hayvanların kapabileceği hastalıklara karşı savunmasızdırlar ve önleyici bakım onları önlemek için gereklidir.

Büyük olasılıkla, zaten onlar kuduz, huysuzluk onları korumak için yıllık aşılar gerektiğini veterinere alarak biliyorum, ve diğer yaygın hayvan hastalıkları onlar da yılda bir kez kalp kurdu için test edilmesi gerekir ve kalp kurdu önleme yerleştirilmelidir heartguard® ve Interceptor® tarafından yapılan gibi ilaç, örneğin. Veteriner mevcut herhangi bir potansiyel sağlık sorunları belirlemek için evcil hayvan vermeyi seçebilirsiniz diğer testler vardır. Sağlık sorunları bulunduğunda, veteriner evcil hayvan tedavi ve sağlık geri için bazı evcil hayvan ilaçları tavsiye edebilir. Pire ve kene ilaçları yaygın evcil hayvan sahipleri tarafından evcil hayvan ve evleri bu hastalık taşıyan zararlıları ücretsiz tutmaya yardımcı olmak için kullanılır. Bunlar reçeteli ve reçetesiz formüllerde mevcuttur. Test etkinliği ve evcil hayvanınızın güvenliği için, ancak, ile evcil hayvan tedavi etmek için reçeteli pire ve kene ilaçları seçmek akıllıca olabilir.

Birçok evcil hayvan ilaçları evcil hayvan sağlık sorunlarının gelişimini önlemek için önleyici olarak kullanılabilir. Evcil hayvanınızın bağışıklık sistemini güçlendirmek ve vücut organlarının doğru çalışmasına yardımcı olmak evcil hayvanınızın sağlığını güçlendirecek ve yaşamlarını uzatır. Evcil mesane enfeksiyonları, gastro-intestinal bozukluklar, böbrek taşları, karaciğer eksiklikleri, alerji, akciğer ve solunum bozuklukları, kas ve eklem güçsüzlüğü, osteoartrit, ve çok daha fazlası gibi birçok insan aliments av düşebilir. Antibiyotikler, anti-mantarlar, ve diğer reçeteli ilaçlar bu sağlık sorunları muzdarip evcil hayvanlar için semptomları nı azaltmaya verilir, ve aynı zamanda ilk etapta hasta alma evcil hayvan önlemenin bir yolu olarak.

Bazı evcil hayvanlar kendi atık veya diğer hayvanların atık yeme kötü ve ciddi zararlı alışkanlığı var. Hayvan atıkları, evcil hayvanlarınız için çok zararlı olan bakteri ve hastalıkları barındırabilir. Forbid® ve benzeri ürünler gibi bir evcil hayvan ilaç kullanarak atık yeme evcil hayvan vazgeçirmek için bu sağlıksız faaliyette çekici onları tutmaya yardımcı olacaktır. Diğer evcil hayvanların durmadan kendilerini yalama alışkanlığı vardır. Stres, endişe, can sıkıntısı ve öğrenilen davranış bazı nedenlerinden evcil hayvan bunu vardır. Bu kürk ve cilt tahrişleri kaybına yol açabilir. Hoş olmayan bir tat veya koku olan bir evcil hayvan ilaç genellikle aşırı kendilerini yalamak için değil evcil hayvan öğretim başarılı.

Beslenme insanlar için olduğu kadar evcil hayvanlar için de önemlidir. Insanlar gibi, evcil hayvan güçlü sağlık için uygun nötrino almak gerekir. Evcil hayvanınızı beslediğiniz ticari yiyeceklerin onlara ihtiyaç duydukları tüm besinleri vermediğini öğrenmeniz şaşırtıcı olabilir. Paket, evcil hayvanınız için tam bir beslenme sağladığını söylüyor; ancak, üretilen evcil hayvan gıdalar evcil hayvanınızın bitki ve hayvan kaynaklarından elde edilen bir "yabani" diyet alacağı besinlerin tüm içermez. Evcil hayvanınızın güçlü ve sağlıklı kalmasına yardımcı olmak için çözüm ailenizin evcil hayvan ilaçları ile evcil gıdalar kendi diyet tamamlamaktır. Bu genellikle sağlık veya besin takviyeleri denir. Yağ asitleri gibi vitamin ve mineral takviyeleri, omega3, E vitamini, ve diğer besin takviyeleri evcil hayvanınızın diyet destekleyebilir, onları güçlü sağlığını korumak için gereken besin vererek.

Düzenli olarak banyo ve evcil hayvan tımar onları güçlü ve sağlıklı kalmak için yardımcı önemli bir parçası olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle köpekler ve kediler için yapılan şampuanlar, evcil hayvanınızın vücudundan bakterilerin, enkazların ve böceklerin yıkanıyor. Evcil hayvanınızın düzenli olarak yıkanması, aksi takdirde kalın bir kürk kat altında gizli kalabilir cilt tahrişleri ortaya çıkarabilir. Aynı zamanda losyonlar içeren Pet ilaçlı şampuanlar, evcil hayvanınızın kuru cilt koşullarını hafifletmek ve evcil hayvanınız için cilt sağlığını geri yardımcı olabilir. Evcil hayvanınızın kürk fırçalama kürk kir ve zararlıları tuzak ve evcil hayvanRahatsız yapabilir paspas, onu tutar. Özellikle köpek veya kedilerde kullanılmak üzere fırçalar ve taraklar vardır. De-shedders hem sizi hem de evcil hayvanlarınızı mutlu eder. Onlar fırçalama neden keyifli duyumları gibi ve her yerde sokak kürk sahip değil gibi olacak. Evcil hayvanınızın tırnaklarını kesmek, sadece zemininizi ve mobilyalarınızı çizilmelerden kurtarmak için değil, sağlıkları için de önemlidir. Kesilmemiş evcil hayvan tırnakları içe doğru büyüyebilir ve evcil hayvanınızın pençelerine nüfuz edebilir. Bu çok acı verici olabilir, bakterilerin büyümesini teşvik eder, ve hatta evcil hayvanınızın hareketliliğini sınırlayabilir. Evcil hayvanınızın tırnaklarını sizin ve onlara kolaylaştıran birkaç popüler evcil hayvan tırnak düzelticiler vardır.

Evcil hayvanınızın güçlü ve sağlıklı kalmasının en iyi yolu, onlara mümkün olan tüm veteriner, beslenme ve önleyici sağlık hizmetlerini sağladığınızdan emin olmak için tetikte olmaktır. Evcil hayvanını seviyorsun; onları ailenizin bir üyesi olarak uzun, mutlu bir yaşam için güçlü ve sağlıklı kalmak yardımcı olur.


No comments:

"Sizi zırh gibi koruyan" yaşlanma karşıtı 5 yiyecek

  "Sizi zırh gibi koruyan" yaşlanma karşıtı 5 yiyecek Pek çok insan mümkün olduğu kadar sağlıklı beslenmeye çabalıyor, besin değer...